СЕНДВІЧ ПАНЕЛІ СТІНОВІ ЗОВНІШНІ

Детальніше

Якщо ви займаєтеся будівництвом промислового об’єкта, беріть сендвіч панелі стінові (зовнішні). Ціна багато в чому залежить від якості товару, тому ми рекомендуємо звернути увагу на характеристики панелей. Вогнестійкі стіни з антистатичним покриттям підійдуть для зведення виробництва. Все більше людей вибирають наші зовнішні стінові сендвіч панелі (ціна за телефоном), так як їх установка не вимагає великих часових затрат. Такі стіни зберігають температуру приміщення, що ідеально підходить для роботи над холодильними камерами. Завдяки тому, що між панелями не залишається швів, ними можна покривати вакуумні приміщення. Усередині також присутній поліуретановий клей, який покращує ізоляційні якості покриття. Клей не піддається загорянню, тому такі панелі часто набувають для внутрішньої обшивки і перегородок цехів.

Сендвіч панелі стінові зовнішні, характеристики, якість

Наші відмінні за ціною зовнішні (стінові) сендвіч панелі складаються з двох металевих шарів і утеплювача в якості наповнювача між ними. З такої структури і виходить назва панелей. Натиснувши на кнопку, Ви зможете ознайомитися з повним асортиментом і вивчити зазначені характеристики покрівельних і стінових зовнішніх сендвіч панелей. Ціни різняться в залежності від кількості товару, що замовляється і товщини панелей.


На наших складах з усієї країни регулярно замовляють сендвіч панелі для стін (зовнішні), ціна яких тільки зростає. Зателефонуйте нашому менеджеру для уточнень і замовте це практичне покриття стін вже сьогодні. Ми гарантуємо високу якість замовлення і швидку доставку по країні. Ми відповідаємо за якість наших стінових покриттів, які відповідають європейським стандартам, не піддаються змінам погодних умов і мають звуко- і теплоізоляцію. Можете сміливо телефонувати нашим менеджерам для консультації з приводу вибору і використання наших матеріалів. Ми розкриємо секрети швидкого будівництва виставкових центрів, торгових павільйонів, промислових цехів за допомогою зовнішніх (стінових) сендвіч панелей. Ціна обговорюється індивідуально під час замовлення.

Icon Form