УСТАНОВКА ХОЛОДИЛЬНИХ КАМЕР

Детальніше

Так як Україна розташована на досить родючих землях, харчова індустрія в країні процвітає. Відповідно, виникає проблема в зберіганні швидкопсувних продуктів таким чином, щоб скоротити процентаж продуктів, які так і не потрапляють до споживачів. Таким чином, установка холодильних камер дозволяє підприємцям зберегти не тільки гроші, але і зусилля співробітників.

Установка холодильных камер

Вашому бізнесу необхідна установка холодильних камер? Телефонуйте в нашу компанію і вибирайте, який тип потрібен саме Вам. Ми будуємо холодильні приміщення з будматеріалами власного виробництва, тому наші послуги обійдуться Вам дешевше, ніж де-небудь ще.

В установці холодильних камер ми використовує сендвіч панелі. Цей будівельний матеріал годиться на стіни, основу підлоги і стеля. Вибору падає саме на цей матеріал, так як він володіє унікальними непропускнимі властивостями. Вакуумні панелі не пропускають температуру, тому внутрішнє електронне обладнання вимагає ще менше енергії для підтримки оптимальних умов для утримання продуктів.

Установка холодильної камери також включає в себе монтування спеціальних дверей, системи циркуляції повітря. Освітлення теж вимагає особливої ​​уваги, так як лампи не повинні нагріватися.

Наша компанія надає широкий асортимент панелей для різних умовах зберігання продуктів і вимог замовника. При установці холодильної камери ми гарантуємо кращу термоізоляцію і довгий термін експлуатації. Наші постійні клієнти переконалися на власному досвіді, що вартість наших послуг по установці камер холодильних рівноцінна якості роботи отриманого на виході приміщення.

Icon Form