СЕНДВІЧ ПАНЕЛІ ОПТОМ

Детальніше

Ви вже визначилися: сендвіч панелі оптом – це те, що Вам потрібно, але все ще шукаєте на просторах Інтернету, де б можна було замовити їх за вигідною ціною, та ще й з гарною якістю? Вітаємо! Ваші пошуки можуть припинитися прямо зараз, адже наші сендвіч панелі оптом не залишать Вас байдужими!

Сендвіч панелі оптом

Наш завод US Kooler ось уже понад 20-ть років виробляє для своїх клієнтів різні будматеріали такі як швидкозбірні промислові та морозильні камери, багатосекційні охолоджуючі сховища модульного принципу збірки, при чому будь-якого обсягу і конфігурації, а також, звичайно ж, сендвіч панелі оптом.

Якщо якість для Вас має значення – неодмінно звертайтесь до нас. Придбання сендвіч панелі оптом у компанії «US Kooler» можливо за найвигіднішими індивідуальним для Вас умовами!

Створено було виробництво в 1994 році і було одним з перших в Україні. З кожним роком ми набираємо обертів і вдосконалюємося! І вже зараз є провідними виробниками сендвіч панелей оптом у всій Україні. Ми виробляємо сендвіч панелі трьох різних видів, а точніше – з трьома видами наповнювачів (мінеральна вата, пінополістирол, пінополіуретан), крім цього саме наш завод пропонує Вам новинку – комбіновану панель USK-Komb. Детальніше Ви можете ознайомитись з нашою історією, профілем наших робіт, а також з усією необхідною документацією на відповідних розділах меню цього сайту.

Придбати сендвіч панелі оптом у нашій компанії значить отримати якісну консультацію по всім хвилюючим Вас моментам і здобути необхідний Вам матеріал за індивідуальними умовами!

Icon Form