УТЕПЛЕННЯ ВИРОБНИЧОЇ ПІДЛОГИ

Детальніше

На виробництві працює дуже багато людей. Всі вони заслуговують на гідні умови праці. На жаль, не у всіх приміщеннях виробничого призначення можливо організувати комфортні умови для людини. Йдеться перш за все про кліматичні умови. Не всі приміщення можуть бути теплими. В холодильних і морозильних камерах, наприклад, дуже холодно, і по-іншому бути не може. У цехах обвалки м’яса і риби теж не можна, щоб було занадто тепло, наприклад. Але є і такі приміщення, де холод зовсім не потрібен. І немає ніяких об’єктивних причин тримати тут працівників в холоді. У таких приміщеннях можна здійснити утеплення виробничої підлоги, а також стін і стелі. Також бажано організувати тут ефективну систему опалення, зокрема можна модернізувати стару, якщо вона не здатна дати досить тепла. Але як би добре приміщення не опалювалося, без утеплення виробничої підлоги часто неможливо все ж досягти бажаної температури повітря. Обмін температур здійснюється не тільки через стіни, дах або вікна. Підлога теж в цьому бере участь. Утеплення виробничої підлоги допоможе усунути частково або повністю проблему витоку тепла.

Утеплення виробничої підлоги

Утеплення виробничої підлоги – важливий етап у справі утеплення промислового приміщення. Замовити матеріали і послуги можна в нашій фірмі.

Наше підприємство поставляє українським підприємствам і окремим споживачам матеріали для утеплення. Виробничою підлогою чомусь мало хто займається. Набагато частіше утеплюють стіни і стелі. Це неправильно, так як підлога теж є відмінним джерелом холоду, протягів, вогкості. Наші сендвіч-панелі допоможуть вирішити цю проблему.

З питань утеплення виробничої підлоги звертайтеся до нас!

Icon Form