ШУМОЗАХИСНІ ПАРКАНИ ВИРОБНИК

Детальніше

У зв’язку з великою щільністю і швидкістю забудови міст та приміських територій виникає необхідність розв’язувати питання з шумовим забрудненням, яке створюють промислові підприємства, автомобільний і залізничний транспорт, розташовані в безпосередній близькості до житла автотраси та залізниці. Повністю закрити це питання немає можливості. Але істотно знизити рівень шуму, що долинає, допоможуть встановлені вздовж транспортних артерій або навколо житлових будинків, офісних будівель або місць, призначених для відпочинку або в будь-яких інших місцях, де дуже шумно, а хотілося б домогтися акустичного комфорту, шумозахисні паркани.

Шумозахисні паркани виробник, Україна

Виробник сендвіч-панелей, що використовуються для виготовлення таких зборів, яким є наша компанія US Kooler, готовий гарантувати якість виробленої продукції. Адже ми є однією з перших компаній на території України, яка зайнялася їх виробництвом і з травня 1994 року по сьогодні є провідним виробником в країні. На виробництві ми використовуємо сучасне технологічне обладнання для випуску сендвіч-панелей. Тому, купуючи такий матеріал для установки шумозахисних парканів саме від виробника, Ви можете бути впевнені в його якості й у тому, що він прослужить довгий час, виконуючи покладені на нього функції.

Шумозахисні паркани, виробник панелей для яких використовує перевірену сировину і відпрацьовану технологію — це надійний спосіб поліпшити якість праці та відпочинку, захистивши себе від негативного впливу відволікаючих, дратівливих і сторонніх звуків, що втомлюють.

Якщо Ви плануєте встановити шумозахисний паркан, то ми, як досвідчений виробник сендвіч-панелей для нього, пропонуємо придбати матеріали саме у нас. Якість і вартість Вас однозначно порадують. Для замовлення телефонуйте або пишіть нам. Фахівці донесуть всі нюанси та проконсультують, відповівши на всі питання, що хвилюють. Ми готові виконати замовлення будь-якого обсягу в обумовлені терміни. Для нас це не важко, а Ви можете бути впевнені в результаті.

Icon Form