ХОЛОДИЛЬНІ СЕНДВІЧ ПАНЕЛІ

Сучасні сендвіч панелі необхідні в багатьох сферах, в тому числі і як частина конструкції холодильних камер. В останньому випадку їх називають холодильними сендвіч панелями. Вони відмінно підходять для конструкції холодильних камер, оскільки володіють низьким коефіцієнтом теплопередачі. Тому вони здатні ефективно зберігати низьку температуру повітря. Все завдяки тому, що холодильні сендвіч панелі виготовляються з такого матеріалу як пінополіуретан. Саме завдяки йому дані панелі володіють своїми унікальними властивостями.

Застосовують холодильні камери, виготовлені з сендвіч панелей, в ресторанах, кафе, продуктових магазинах та інших сферах, де продукцію потрібно зберігати при низькій температурі. Існують також різні види панелей для холодильних камер. Відрізняються вони між собою своєю товщиною. Найчастіше використовують холодильні сендвіч панелі, які мають товщину 6-10 см. Їх товщина також впливає на їх теплоізоляційні властивості. Звичайно, чим товще панелі, тим їх властивості теплової ізоляції краще. Ці властивості впливають і на якість холодильних камер.

Унікальна перевага холодильних сендвіч панелей – це також легкість їх монтажу. Їх дуже швидко і легко встановлювати, тому холодильну камеру можна змонтувати за досить короткий термін. Це дуже зручно, якщо Клієнтові потрібно, щоб його замовлення виконали швидко і якісно.

Завод «US Kooler» – це надійний український виробник холодильних сендвіч панелей.

Холодильні сендвіч панелі від заводу «US Kooler», мають високу якість і служать довго і надійно.

При необхідності Ви також можете замовити консультацію на сайті заводу.

Детальніше
Icon Form